Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj
Smart Meter mora da pazi na ispravnost rada
- Aug 05, 2018 -

1. Pametni merač može samo da identifikuje jedinstvenu kartu koja joj odgovara. Kada se korisnik priprema za ubacivanje kartice nakon kupovine energije, treba proveriti da li je brojilo sopstveno, kako bi se izbjegla greška kartice. Sudeći po metodi pregleda iz tabele uređaja: Isključite prekidač u kutiji za merač. Ako je kuća u ovom trenutku prekinuta, pokazuje se da je tabela sa liste uređaja.

2. Nakon instalacije pametnog merača, odjel za snabdevanje električnom energijom obezbeđuje unapred utvrđenu naknadu za električnu energiju za korisnika promene merača. Nakon instalacije napajanja, može se pokrenuti napajanje. Tokom ovog perioda, korisnik može otići u kompaniju za snabdevanje električnom energijom da proda električnu mrežu za rukovanje kupovinom računa. Predefinisana snaga će automatski biti odbijena kada se napajanje prvo nabavi.

3. Nakon kupovine struje, korisnik treba da ubaci kupovnu karticu u mjerač za punjenje kartice. Umetnite priključak za karticu u smeru koji označava strelica kada umetnete karticu. Da biste osigurali normalno funkcionisanje kartice, vreme ubacivanja kartice ne bi trebalo da bude manje od 15 sekundi. Kada metar zatraži čitanje Nakon što je kartica uspješna, kartica se može ukloniti.

4. Nakon prekida pametnog merača, komponente strujnog kruga mjerača i dalje rade, pa obratite pažnju na sigurnost. Ubacivanje kartice treba izvršiti odraslo osoblje kako bi se sprečio električni udar.

5. Električna kartica pametnog merača treba pravilno držati. Nemojte savijati, zagađivati ili ispuštati. Izbegavajte da budete u okruženju visoke temperature i visokoj vlažnosti. Držite dalje od magnetnog polja. Nakon što je energetska kartica izgubljena ili izgubljena, treba ga prijaviti odeljenju za napajanje za dopunu.


Zhejiang Reallin Electron. Co., Ltd

Dodaj: No.8 Shuangyang Rd, Jiulong selo, Renhe Grad, Yuhang Distrikta, Hangzhou City, Zhejiang Province, 311107, Kina.

Tel86-0571-89029103-826

Mobilni: 86-15924175278

Faks: 86-0571-88262207

Email: catherine@reallin.com