Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj
Kako funkcionišu merači energije
- Apr 21, 2018 -

Ujutro 23. septembra, Biro za snabdevanje Južne elektrane Guangdong Dongguan održao je "otvoreni dan elektroenergetske mreže - sjajno delovanje otkrivanja brojila električne energije" u Birou za mjeriteljstvo. Aktivnosti su pozvale 10 grupa rođaka i djece da uđu u veliki svet malih električnih brojila i istražuju misterije električnog brojila na nultoj udaljenosti.


Objavljeno je da Dongguan počinje da instalira pametne brojnike od 2016. godine i da će do kraja 2018. godine instalirati 1 milion 500 hiljada pametnih brojila za javnost. U to vrijeme, kupci mogu izraditi sopstveni plan struje prema trenutnom nivo cena i korištenje električne energije u posljednjih mjeseci. Istraživanje i plaćanje troškova električne energije će biti jednostavniji i jednostavniji i brži.


Kreativni merač zvuka Muzej


Na mjestu događaja, najsvetlije oko je "muzej zvuka merača električne energije". Stamy magic kocka je prikazana u različitim periodima, različiti tipovi reprezentativnog merača električne energije, svaki merač električne energije je opremljen jednostavnom i zanimljivom zvučnom pričom, raznovrsnom znanjem merača kroz živahan život prenosa zvučne scene. Na sceni aktivnosti reporter je saznao da je razvoj merača električne energije doživjela tri faze: fazu mehaničkog merača, faze elektronskog merača i faze inteligentnog merača. Mehanički sat, poznat i kao merač energije indukcije, ima više od 100 godina istorije, skoro isto koliko i istorija ljudske struje. Elektronski metar druge faze ima funkciju daljinskog očitavanja brojila, inteligentni merač trećeg stupnja ima daljinski upravljač i funkciju za kontrolu napunjenosti. Na računaru i uređaju za prikupljanje podataka može se pročitati podatke o električnoj energiji kupca na daljinu. Može efikasno poboljšati radnu efikasnost.


Kako bi ova aktivnost učinila zabavnijim i obrazovnim značajem, na sceni je takođe postavljen odnos snage "pravopis", električna metrička kocka, prelazak električne energije, bypass order i druge interaktivne igre. Roditelji su rekli da zanimljive igre ne samo ojačavaju svesnost dece o meraču zabave, već i osećaju važnost sigurnosti i očuvanja energije i očuvanja energije.


"Naš rad je da proverimo da li tačnost merača električne energije zadovoljava zahteve zemlje. Ceo postupak provere ne otvara pečat merača električne energije i ne podešava merač električne energije." Na dan aktivnosti, u laboratoriji monofaznog vatnog metra u Metrologijskom centru Biroa za snabdijevanje Dongguana, osoblje za verifikaciju Biroa objasnilo je proces provere vatnog metra za javnost. "Nakon prijema kalibriranog merača, prvo ćemo proveriti izgled prema zahtevima propisanim propisima, kao što su: lomljenje, parametri na pločici ili oštećenja delova, a drugi problemi će se direktno smatrati nekvalifikovanim, merač električne energije nakon inspekcija inspekcije izgleda trebalo bi da koristi profesionalni uređaj za verifikaciju metara za automatsku verifikaciju performansi merenja. "


Prema uvodu, pored funkcije merenja električne količine, inteligentni električni broj koji se popularizuje u Dongguanu, kako bi se prilagodio upotrebi pametne mreže i nove energije, takođe ima funkcije inteligentnog skladištenja informacija, višestruke brzine merenje, protiv krađe električne energije i drugih inteligentnih funkcija.


Zhejiang Reallin Electron. Co., Ltd

Dodaj: No.8 Shuangyang Rd, Jiulong selo, Renhe Grad, Yuhang Distrikta, Hangzhou City, Zhejiang Province, 311107, Kina.

Tel86-0571-89029103-826

Mobilni: 86-15924175278

Faks: 86-0571-88262207

Email: catherine@reallin.com