Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj
Kako elektro-električni pretplatni električni metar može da ukrade električnu energiju?
- Apr 21, 2018 -

Krađa brojila električne energije, ovo pitanje je puno korisnika interneta, postavilo ovo pitanje, svi ste mislili da Državna mreža jede suhi pirinač, već 1996. godine brojni brojčanik za električnu energiju počeo je da ulazi u selo, kada cena merača električne energije nije bila raspoložena, brojilo električne energije je bilo 20-40 juana, cena proizvođača je bila 5-7 juana, a struja je tada bila. Inženjeri projektora za merenje energije nisu razmišljali o sprečavanju krađe električne energije. Ljudi u Anhuiju su 2003. kradali puno struje, a biro za snabdevanje električnom energijom vratio je kompaniju.

Posle popunjavanja, osoblje za održavanje otvorilo je otkriće da su mnogi modifikovani od strane korisnika, a onda je to bio nered. Kasnije, Državna mreža koordinirala je svakog proizvođača brodova, koja je zahtevala funkciju protiv krađe, a potom je kompanija izašla iz jednog tečnog kristala, single rate, single carrier, tri Xiang Yejing, tri složene stope, tri nosioca. Tri multifunkcionalna, tri terminala] do sada, pametni metri su se pojavili nakon 2008. godine.

Obratite pažnju na krađu električne energije korisnika, mora rastaviti merač električne energije, popraviti parametre uzorkovanja merača energije, proizvođač merača energije u meraču energije, napišite program za testiranje otvorenog poklopca, unutrašnja ploča merača električne energije ima dugme, poklopac merača električne energije je montiran, samo pritisnite dugme u stanju provodljivosti, kada otvorite poklopac poklopca, taster je slomljen. Otvoreno stanje, interni ATM8ARM procesor za merenje električne energije ima visok nivo detekcije stopala, u ovom trenutku će zapis za interni otvor merača energije dodati 1, u ovom trenutku se alarm upali istovremeno, alarm zvona, kada napajanje biro koji kopira merač će naći nekoga ko krađa struju.

Sada jedinstvena brzina sa funkcijom protiv krađe, gornjom meračem struje ima provaljivač, tzv. Merni zaštitni zid je veoma pouzdan, nije lako ukrasti struju, savjetuje da se ne pomjerite, 2009-10 moj kolege pomažu drugima da kradu električnu energiju, koristi drugih, utvrdio je Biro za energetiku, drugi su ga potresli, rezultat je uhvaćen u novčanom kaznom od 2 000, nakon jednonedeljnog zatočeništva, ja sam običan radnik za istraživanje i razvoj.

Imajte na umu da je gore navedeno čisto istraživanje i razumevanje brojila za električnu energiju, molimo vas da se ne koristite u nezakonite svrhe, inače će se posljedice smatrati.


Zhejiang Reallin Electron. Co., Ltd

Dodaj: No.8 Shuangyang Rd, Jiulong selo, Renhe Grad, Yuhang Distrikta, Hangzhou City, Zhejiang Province, 311107, Kina.

Tel86-0571-89029103-826

Mobilni: 86-15924175278

Faks: 86-0571-88262207

Email: catherine@reallin.com