Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj
Domaćinstvo energija mjerenje zdravog razuma
- May 20, 2018 -

1. šta treba obratite pozornost kada povećati mjerač snage?

Odgovor: Proširenje električne energije metar treba obratiti pozornost da li unutarnji linija zadovoljava zahtjeve dizajna. Na primjer, ako 10 (40) električne energije metar je odabrana, bakrena jezgra izolirani vodič sa vodičem križ dio jednako ili više od 6 mm 2 treba biti upotrijebljena i ako ne zadovoljava taj standard, to treba zamijeniti. Stanovanje renoviranje, potrebno je uzeti u obzir u budućnosti, povećanje kućanskih aparata i presjek vodiča trebala bi se proširiti ili staviti na stranu za neke petlje.

 

2. stanovnici namijenjene za instaliranje velikog kapaciteta energije metar?

O: jednofaznog brojila za opću upotrebu stambene su dostupni u veličinama 5 (20) A, 10 (40) A i 15 (60) A. Oni se mogu instalirati ovisno o broju kućanskih aparata i kapacitet koristi. Posebne zahtjeve sa kapacitetom od više od 50A, također je moguće instalirati trofazni energije metar kao što su stambene kuće.

 

3, zašto energija metar da se prekine?

A: uz dugotrajno korištenje mjerač energije, mehaničko trošenje ili starenja elektroničkih komponenti može pojaviti, što često rezultira netočna mjerenja. Kako bi se osigurala točnost mjerenja mjerač energije prema relevantnim propisima nacionalnog pravilnika, je potrebno ukloniti mjerač energije za periodične provjere (također poznat kao metar rotacije).

 

4. kako znam da mjerač radi ispravno?

A: ako koristite mjerač induktivne snage, pogledaj na metar aluminijske okretnica s prednje strane mjerača. To bi trebao biti okrenut kad koriste struju i to bi trebao ne biti okrenut kad ne koristite električne energije. Ako koristite elektronske energije metar, pogledajte indikator na pločici metar ispred brojila. Prilikom korištenja električne energije, pokazatelj treba biti na i od, i bit će ili isključiti kada ne koristite električne energije. Isključivanje. (Bez energije, to znači da ste sigurni da sve uređaje u vašem domu imaju potpuno prekinuo vezu sa strujom, nije u stanju čekanja).


Zhejiang Reallin elektron. Co

Add:no.8 Shuangyang Rd, Jiulong selo, Renhe grad, Yuhang District, Hangzhou grad, Zhejiang pokrajina, 311107, Kina.

Tel86-0571-89029103-826

Mobilni: 86-15924175278

Faks: 86-0571-88262207

E-mail:Catherine@reallin.com