Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj
Efikasna, štednja energije, sigurnost i zaštita životne sredine
- Feb 02, 2018 -

Internet stvari je definisana kao: putem RFID (radio-frekvencijske identifikacije) (RFID), infracrvenih senzora, globalnih pozicionih sistema, laserskih skenera i drugih senzorskih uređaja za informacije, prema dogovorenom sporazumu, bilo koja stavka povezana na Internet radi razmjene informacija i komunikacija, Da bi se postigla inteligentna identifikacija, pozicioniranje, praćenje, praćenje i upravljanje mrežnom tehnologijom.

Srž i temelj tehnologije "Internet stvari" i dalje je "Internet tehnologija". To je vrsta mrežne tehnologije koja se prostire i proširuje na bazi Internet tehnologije. Njegov korisnički kraj se prostire i proširuje na bilo koji objekat i stavku za razmjenu informacija i komunikaciju.

Internet stvari se odnosi na sveobuhvatne uređaje i objekte, uključujući senzore sa "ugrađenim inteligencijama", mobilnim terminali, industrijskim sistemima, numeričkim kontrolnim sistemima, kućnim obavještajnim objektima, sistemima za video nadzor i sl. I aktivnostima "Omogućeno" sa RFID, pojedincima i vozilima sa bežičnim terminalima itd. "Pametni predmeti ili životinje" ili "Smart prašina (Mote), interoperabilnost (M2M) preko različitih bežičnih i / ili žičanih komunikacionih mreža na daljinu i / ili kratkog dometa", Grand Intranet, ekstranet i / ili Internet cloud computing integrišu i koriste SaaS, usvajaju odgovarajuće mehanizme za sigurnost informacija kako bi omogućili online praćenje kontrole sigurnosti u realnom vremenu i čak personalizaciju, praćenje lokacija, povezivanje alarma, otpremanje i komandovanje, upravljanje planovima, daljinsko upravljanje Kontrola, sigurnost, daljinsko održavanje, nadogradnja na mreži, statistički izvještaji, podrška odlučivanju, vodeći stoni računari (kontrolna tabla i druge funkcije upravljanja i usluga da realizuje integraciju "upravljanja, kontrole i bataljona" "visoke efikasnosti, uštede energije, sigurnosti i zaštite životne sredine" svih stvari ".