Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj
Efektivna korekcija vremenske razlike i stepena
- Feb 02, 2018 -

Trofazni merač napona merača mjerila metoda rada metoda rada:

1. Odnos CT: pomerite kursor na odnos prema CT-u, kao što je upotreba spona 5A na sekundarnoj strani kalibracije strujnog transformatora, a zatim možete promijeniti odnos ulaznog 1, kao što je upotreba 500A mjerača obujmica za provjeru mjerni kutak sa niskim pritiskom Greška (kada je kalibracija primarne strane transformatora u toku), tada trenutni odnos odnosa struje transformatora mora biti stvarni odnos, kao što je uređaj za strujni transformator 300A / 5, odnos treba da uđe 60.

2. Konstanta metra: Pritisnite taster sa strelicama nagore i nadole da pomerite kursor na "Meter constant", prema odgovarajućem digitalnom ulazu može biti, kao što je brojčanik označen 6000 rpm / kwh, 6000 je konstantni set.

3. Proverite broj krugova: Pritisnite taster sa strelicom nagore i nadole da pomerite kursor da biste "provjerili krugove", prema broju obrtaja brojača se podešava na 0-99 kruga, metar spora rotacija može odabrati 2-5 krugova, rotacija broda Brzo izaberite 5-10 krugova. Postaviti broj krugova treba napraviti dvostruko od podataka o greškama nastalim u intervalima koji nisu kraći od 10 sekundi, ili zato što je vrijeme kalibracije prekratko, vrednost greške većeg odbijanja;

4. Metoda kalibracije: Pritiskajte tastere sa strelicama nagore i nadole da biste pomerili kursor na "režim kalibracije", broj 0 je kalibracija merača aktivne energije, pritisnite 1 da biste potvrdili merač reaktivne energije.

5. Pulsni režim: impuls Postoje dva načina, prema digitalnom 0 za broj optičkog pulsiranja, pritisnite broj 1 za brojanje ručnog pulsiranja. Opšti izbor broja optičkih impulsa.