Izložba
Dom > Novosti > Izložba

2017 Holland

19 godišnji europski uslužni program tjedan održan u Amsterdamu, Nizozemske, od 3 do 5 siječanj 2017.

FUJ pokriva različite teme u vezi energetske industrije poput pametnih Brojila, pametne mreže, upravljanje podacima, pametne kuće, AMR i AMI i komunikacije i internet.

Obilaze naše kupce u europskoj, i držati događaj naše najbolje izgraditi i održavati snažnu i duboku komunikaciju s našim klijentima i partnerima.

Posebno sa brz povećanje sudjelovanja domaćih poduzeća u inozemstvo na tržištu, trudimo se pružiti našim klijentima širom svijeta s je najvrednije proizvode i usluge, kao i cjelovitu tehničku podršku.

4(1).jpg


2016 Španjolska

18 godišnji europski uslužni program tjedan održan u Barceloni, Španjolska, od 15 novembra do 17 studenog 2016.

Europski tjedan Utility je godišnji reper događaj europskog energetskog kalendara okuplja sve značajne tržišne snage i dionika.

Ne može se podcijeniti važnost potražnje odgovora; Jednostavno ne mogu olakšati rast obnovljive energije na mrežu bez njega. Zahtijevaju odgovor nam omogućava da tranzitni čišći i efikasniji globalnu potrošnju energije, i zaista bi utjecaj za budućnost.

2xx.jpg


2015 Austrija

Reallin sudjelovati u europski Utility tjedan 2015 (EUW2015), u Beču, na studeni 3-5 2015!  To je najveći pametni energetski sajam u Europi. Europski tjedan Utility je najbolje mjesto za uhvatiti korak sa svojim vršnjacima, upoznati nove ljude i poslovati. Ključnih europskih dionika iz svih razina izučavati Europe pametna energija budućnosti.

Posjetite i komunicirati sa našim kupcima i parterres mijenja svoje mišljenje i ideje; To je velika čast i priliku ponuditi naše proizvode i usluge za sve.

3.jpg 


2014 Amsterdam

Europski uslužni tjedan 2014 je održan u Amsterdamu, Nizozemska 4 novembra. Pregledajte najnovije tehnologije, rješenjima i dostignućima u industriji prikazao donijeti svježi pogled na kako se uhvatiti u koštac s izazovima komunalije se suočavaju.

Saznali smo da nekoliko potražnje odgovor agregatori pokušali ciljati stambeni sektor, ali se kretali prema fokusiranje na komercijalni opterećenja umjesto. Vjerujemo da ciljanje pojedinaca i dajući im izravne priliku da doprinesu nisko-ugljičnog budućnosti iz udobnosti vlastitog doma, oni mogu postati aktivni igrači na tržištu su malo znali o.

1(2).jpg